Sisteme complete de acoperisuri si mansarde!

Sisteme complete de acoperisuri si mansarde!
Sisteme complete de acoperisuri si mansarde!

Compania noastră a fost infiintata in anul 2009. Avem ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializarea si executia sistemelor complete de acoperis.
Dispunem de personal tehnic calificat, capabil sa va ofere consiliere si sa va sustina in toate proiectele pe care le desfasurati. Compania noastra va ofera, printr-o relatie de parteneriat, consiliere gratuita si masuratori in alegerea sistemului complet de invelitoare in functie de configuratia, complexitatea si utilitatea acoperisului acoperisului dumneavostra.
Nu sunteti specialist in constructii? Noi va oferim consiliere gratuita!
Inginerii nostri de vanzari se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra si va pun la dispozitie toate informatiile tehnico-comerciale de care aveti nevoie pentru a alege produsul si stilul de montaj potrivite pentru casa dumneavoastra. Mai mult, specialistii nostri pot executa gratuit masuratori pentru a va oferi o imagine reala a operatiunilor , incusiv termenul de executie si pretul final.
Montajul este efectuat cu personal calificat si propriu dupa tehnologia de montaj la standardele stabilite si impuse de producator.

0725920902
Strada Zamfir Olaru, Numarul 4, Bucuresti, Romania
  • Sisteme complete de acoperisuri si mansarde!