Afaceri – Confectii metalice

Industril – Confectii metalice si Mobilier urban

Industril.ro este locul unde gasesti mobilier hale si mobilier urban la cele mai avantajoase preturi, confectii metalice de mici sau mari dimensiuni.

Romania

Confectii metalice Arad din fier si inox. Productie de balustrade fier forjat Arad, porti fier forjat Arad, balustrade inox Arad, porti garaj Arad, usi garaj Arad, scari fier forjat Arad, scari inox Arad si garduri fier forjat Arad.

0722372007
Str. Banatului Nr. 4, Sebis

Datorita experientei vaste, Store Exim, reprezinta partenerul ideal pentru servicii de acoperiri metalice. Datorita procedeelor de acoperiri metalice, organele de asamblare si nu numai au parte de o protectie anticoroziva de lunga durata. Prin tehnicile noastre de acoperiri metalice, metalul va fii protejat de rugina intre 20-50 de ani.

0752225460
Strada Chile, nr. 6
Constructii Confectii Metalice – Fabricare Produse Metalice – DavMet Tech

DavMet Tech este o companie care ofera servicii de constructii confectii metalice. Compania se ocupa de fabricarea de produse metalice diverse.

0751585693
Silozuri metalice pentru cereale

Sunteti in cautarea unei firme specializate in domeniul uscarii si depozitarii cerealelor care sa va ajute cu Silozuri metalice pentru cereale sau Uscatoare pentru cereale ori alte produse? Noi suntem USEPREST si va stam la dispozitie in orice moment cu o solutie cat mai rapida, cat mai eficienta si cat mai economica la problema pe care o aveti in domeniul uscarii, conditionarii sau a depozitarii cerealelor.
Useprest este o companie romaneasca specializata in domeniul tehnologiei de uscare si depozitare a cerealelor. Cu toate ca activitatea in acest domeniu am inceput-o in anul 2001 in strainatate, pe piata din Romania am inceput in anul 2010 unde ne-am facut remarcati datorita nivelului de calitate foarte ridicat al echipamentelor si profesionalismului echipei noastre.
Suntem reprezentanta din Romania a renumitei companii STELA din Germania, specializata in productia de uscatoare fixe si mobile pentru cereale si diferite alte materiale solide.
Firma noastra poate realiza pentru dumneavoastra urmatoarele: uscatoare fixe si mobile pentru cereale, silozuri metalice pentru cereale, curatitoare cereale, selectoare cereale, transportoare – elevatoare – snecuri pentru cereale, deviatoare – sibare – tubulatura si accesorii silozuri si nu in ultimul rand constructii metalice executate conform cerintelor actuale, intr-un mod profesionist intr-un interval de timp scurt.
De asemenea, oferim garantie totala asupra lucrarilor executate, servicii de mentenanta/intretinere cat si service 24/7.

0724674768
Str Tiglariei 17 Covasna

Debitarea laser a metalelor in Cluj este o tehnologie care poate fi folosita pentru diverse metale cu o precizie de 0,02mm. Compania EasyCut ofera asemenea servicii care au aplicabilitate in diverse domenii cum ar fi industria metalelor si decor.