Cadouri

De la noi puteti cumpara un alt tip de jucarie – jucaria care are cartea sa: fiecare jucarie de plus sau papusa contine o carte speciala in care sunt povestite aventurile acestei jucarii. De asemenea cartea poate fi personalizata cu numele, adresa sau poza copilului.
Iar cartile din setul psihoterapeutic contin de asemenea cate o jucărie de plus si vor ajuta copilul sa-si modifice comportamentul si sa-si depaseasca problemele de varsta aparute.

Aceste jucării personalizate cu cărți aduc copilului încredere în puterile sale, măresc respectul de sine și contribuie la dezvoltarea benefică a psihicului său. O Jucăria de pluș însoțită de o carte personalizată este un aport de energie pozitivă de care are copilul Dvs. atâta nevoie.

Comercializam ceasuri barbatesti si ceasuri dama la preturi promotionale. De asemenea, va punem la dispozitie o gama diversificata de bratari handmade cu elemente din otel inoxidabil.

0775198778

Produse cu design original românesc realizate din lemn si pluta, taiate cu laser si asamblate manual: elegante și decorative.

0722.340.645
B-dul Ion Mihalache nr. 42-52, bloc 35, parter, Sector 1 – Bucuresti

Magazin online de accesorii si produse teleshopping originale, comercializate la preturi mici, practicam un adaos comercial mic. Mai multe detalii pe pagina: http://oferteshop.ro/

0766560917
Bucuresti

BRAZI ARTIFICIALI de CRACIUN. Idei Decoratiuni Craciun si Cadouri de Craciun pentru familie si prieteni. Idei ORNAMENTE pentru BRAZII DE CRACIUN. Livrare Gratuita in toata Romania pentru comenzi de minim 150 lei. Brazi confectionati din material ignifug.

Pe site-ul nostru puteti gasi seminte de cannabis originale, sigilate petru a fi comandata ca si suveniruri!
Amnesia Haze Automatic, PEPPERMINT KUSH, Auto Mazar, OG Kush Auto, White Widow Automatic http://cannaseeds.ro

07533778311
cluj, str nirajului nr 4