Casa si Gradina

Producator autohton de elemente de asamblare va pune la dispozitie prin intermediul magazinului online o gama variata de piulite cum sunt cele de tip fluture. Piulitele fluture sunt realizate din otel inoxidabil, pot fi galvanizate astfel incat sa se potriveasca celor mai diverse aplicatii.

0212306566
Str. Chile, Nr. 6
Mobila Brasov – Mobila la comanda Brasov – MDF PAL melaminat

Mobila Brasov la preturi accesibile! Mobila la comanda Brasov ofera produse de o calitate superioara, cum ar fi mobila din MDF si PAL melaminat!

0766054448
Brasov

Magazin online pentru gradina ta, plante de exterior, plante ornamentale, plante de gradina, arbori si arbusti, conifere, thuya, ienuperi, magnolii, gard viu.

Bucuresti

Telefon 0720 79 79 50. Excavarea si transportul de agregate: nisip (0-4mm), margaritar (4-8mm), Pietris (8-16mm), Piatra mare (16-31mm), Refuz de ciur (25-63mm), Balast (0-40 mm), Nisipuri prafoase pentru umpluturi, Pamant vegetal, Amestec turnare nisip / pietris.

0720797950
Constructii Case

Firma noastra efectueaza constructii de case, renovari case, amenajari interioare si exterioare, tencuieli mecanizate, instalatii termice, electrice si sanitare.
Chiar daca doriti construirea unei case la rosu sau unei case la cheie noi va stam la dispozitie. Consultanta este gratuita.
Pentru companii putem oferi si servicii de mentenanta pentru cladiri / birouri.

0769231154
Bucuresti
Zugraveli

Zugravim fatade,apartamente,usi,geamuri etc. la preturi accesibile
Pentru detalii va rugam sa ne contactatii
Email; ranettireforma@yahoo.ro
Tel; 0729523077
Website; http://ranettireforma.ro

0729523077
Mulci Decorativ – Scoarta Decorativa – Mulci Decorativ Pret

Afla cum poti sa iti decorezi gradina cu mulci decorativ de cea mai buna calitate. Cumpara scoarta decorativa de tip bio cover mulci pentru un asepect unic.

0736390005
Ulmi

Global Tools magazin de unelte, accesorii, masini electrice si echipamente de protectie. Peste 5.000 de produse acoperind domenii diverse: auto, mecanica, constructii, tamplarie, lacatuserie, gradinarit etc.

0259-470705
Piata 1 Decembrie nr. 27C
STADI CON – Servicii Hidroizolatii

STADI CON – Servicii hidroizolatii (blocuri, terase, acoperisuri, fundatii, hale), termohidroizolatii si tinichigerie.

0726339894
Bucuresti, Sector 6, Aleea Moinesti, Nr. 7
Servicii termopane pvc si aluminiu

Servicii de reparatii tamplarie din pvc si aluminiu a geamurilor termopan.
Acum executam pentru dumneavoastra servicii atat pentru tamplaria din PVC cat si cea din Aluminiu cu geam termopan. Se realizeaza reglaje la tamplaria de PVC, atat cat si pentru tamplaria de Aluminiu. Tot pentru dumneavoastra inlocuim feroneria deteriorata, inlocuim geamul spart si de asemeni inlocuim si garniturile tamplariei de PVC cat si Aluminiu. Pentru dumneavoastra modificam tamplaria din PVC sau din Aluminiu din fix in mobil, realizam revizii periodice a tamplariei de PVC si Aluminiu. De asemeni mai relizam si inlocuirea butucului si a brostei de la usile de PVC sau Aluminiu.

0773 862 173
Bucuresti-Ilfov

Comercializam diverse profile precum Rehau si Salamander la preturi foarte mici, de asemenea oferim si profile economice la preturi fara concurenta.

0722000000

Producem si montam termopane Rehau la cele mai bune preturi. Ne desfasuram activitatea in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti. Dispunem de o gama variata de accesorii pentru ferestre termopan si reparatii termopane. Acum si rulouri Exterioare.

0736035559
Termopane Brasov – Tamplarie PVC – Bombardier Brasov

Termopane Brasov si servicii PVC de inalta calitate, concepute sa raspunda unor cerinte diverse, oferite de Bombardier Brasov. Contact: 0733550355

0733550355
Brasov
Termopane Daniplast Construct

Termopane Bucuresti Daniplast vă oferă cea mai variată gamă de profile pvc cu geam termopan sau tripan din București, la cel mai bun preț.

0731191035
Eroii Sanitari 55

Kaldura iti ofera o gama completa de centrale termice : in condensare, conventionale, electrice la o calitate excelenta. Furnizorii pentru care am devenit importatori produc materiale de constructii si de instalatii la cel mai inalt grad de eficienta : Ferroli, Bosch, Ariston, Saunier Duval, Vaillant. Vizitati www.kaldura.ro pentru mai multe detalii.

Sunteti in cautarea unei cabine de dus?Pe Maricon.ro gasiti produse la cea mai inalta calitate, garantie 2 ani si transport gratuit. De asemenea, ai posibilitatea de instalare a produselor prin partenerii Maricon. Descopera gama de cabine de dus Invena pe www.maricon.ro

Pereti si Pardoseli Decorative cu Microciment Microbeton

Microciment microbeton potrivit pentru pardoseli decorative cu pereti cu efect beton aparent.
Executam lucrari de Pereti si Pardoseli Decorative cu Microciment Microbeton.
Este un beton decorative care se aplica in straturi de 2-3 mm pe orice suprafata verticala sau orizontala, pe pardoseala, perete, tavan, terasa, gresie, faianta, piscina, etc.
Microcimentul Microbeton este durabil garantam 5 ani.

str.I.N.Iorga 74B

Intracom Trading Company S.R.L.
Str. Calea Dorobantilor nr. D1, Timisoara, Timis
Info Contact
Telefon: 0256 455 555, 0765 555 552
E-mail: office@mobelhaus.com; sales@mobelhaus.com; angajari@mobelhaus.com
Website: www.mobilagermana.ro

0765555552
mobiladormitorimportgermania12
mobiladormitorimportgermania12

Specialist calificat asigur servicii de reparatii frigidere Bucuresti | servicii de service frigidere la domiciliu si masini de spalat vase sau cuptoare electrice.

Bucuresti

Solutia noastra de comert electronic aduce reale avantaje clientilor interesati de Pomi Fructiferi . Noi facem diferenta! Cele mai bune oferte de: Pomi Fructiferi doar pe olma.ro. pomi iasi

0767806245
Oferim servicii de calitate la preturi exceptionale

Oferim servicii de montaj pardoseli industriale elicopterizate cu quart, turnare sape, consolidari structuri de rezistenta si fundatii, pavare parcari, trotuare, curti la preturi exceptionale si o calitate superioara. Noi suntem echipa ce sta in spatele numelui de I.I. PP AURELIAN – o firma tanara, formata din oameni calificati si cu experienta vasta in domeniul in care activeaza, pregatiti in orice moment sa va ofere servicii de calitate, informatii complete si sfaturi utile pentru a lua cele mai bune decizii cand vine vorba despre pardoseli, trotuare din beton, rampe antiderapante, pavele -pavaje – borduri si intretinerea acestora. Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.pavaje-pardoseli.tk/

0767765645

Intracom Trading Company S.R.L.
Str. Calea Dorobantilor nr. D1, Timisoara, Timis
Info Contact
Telefon: 0256 455 555, 0765 555 552
E-mail: office@mobelhaus.com; sales@mobelhaus.com; angajari@mobelhaus.com
Website: www.mobilagermana.ro

0765555552
canapeaextensibilaimportgermania1
canapeaextensibilaimportgermania1

ADRESA
Str. Unirii, nr. 114, Floresti, Prahova

EMAIL
sigmaconcept@yahoo.com

TELEFON
0764.586.078

SITE
http://www.tiglametalica-montaj.ro/

0764586078
tablabilkamontaj43
tablabilkamontaj43

Firma executa tencuiala mecanizata in Bucuresti si zonele limitrofe. Tencuiala mecanizata este net superioara celei manuale si se poate aplica in grosimi de pana la 2 cm. Cu ajutorul utilajelelor de tencuit, mortarul este intins uniform pe suport, necesitand decat lisarea peretilor.

0741556556
Bucuresti

Case de lemn Arad si case de lemn Timisoara. Constructii pe structura de lemn: casute lemn Arad, casute lemn Timisoara, foisoare Arad, foisoare Timisoara, terase lemn Arad, terase lemn Timisoara, mobilier gradina Arad si mobilier gradina Timisoara.

0743844872
Loc. Paulian, Nr. 140, Arad
GardForjat – Site-ul numarul 1 in materie de gard forjat

GardForjat va ofera, cu livrare rapida, o gama extinsa de porti, garduri din fier forjat, balcoane si balustrade din fier forjat, grilaje si structuri metalice pentru scari. La executie folosim doar fier plin, amprentat, forjat. Vopsirea se face numai in camp electrostatic cu patru straturi de vopsea. Livram si montam in toata tara.

Toata tara
Start SERV – reparatii masini de spalat

Start SERV va ofera servicii de calitate pentru reparatii masini de spalat si constatari defectiuni masini de spalat rufe la domiciliul clientului. Se ofera garantie pentru orice interventie. Preturile sunt rezonabile si se datoreaza experientei personalului calificat si seriozitatii acestora.

Foraje puturi si fantani Tipfor srl

Tipfor srl executa foraje puturi pentru apa mare adancime in zonele Timis, Arges, Sibiu, Dambovita, Brasov dar luam comenzi din orice zona din Romania. Executam fantani in diverse soluri si adancimi, realizam denisipari. Proiectam si realizam integral orice sistem de pompare, foraje in sistem hidraulic, desecari, epusimente, foraje pentru instalatii geotermale.

0729104692
Vasile Loichita 1-3 Timisoara

Va prezentam echipa Mesterul Universal. Indiferent ca va doriti un zugrav Bucuresti profesionist pentru servicii de zidarie, gletuire, vopsire, montaj gresie sau faianta sau tavan fals la noi gasiti omul potrivit si specializat in ceea ce aveti nevoie. Facem amenajari interioare cu zugrav in Bucuresti, sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5 sau sectorul 6.

0752225460
Strada Chile, nr. 6, Sector 1
Instalator Bucuresti – Instalator autorizat

Instalator Bucuresti va pune la dispozitie instalatori autorizati pentru servicii complete la instalatiile sanitare si termice. Cu o bogata experienta in domeniul instalatiilor, instalatorii nostri sunt gata sa intervina pentru remedierea tutror problemelor aparute la nivelul instalatiilor dumneavoastra. Executam lucrari cu nivele diferite de complexitate de la montaj coloane de apa, robineti, calorifere, cabine de dus pana la proiectare instalatii complete pentru caminul dumneavoastra.

0723 336 337
Servicii vidanjare

Firma cu experienta in domeniul retelelor de canalizare,oferim servicii de desfundare canalizare cu jet de presiune si vidanjare la cele mai inalte standarde de pe piata.Gama de servicii oferite de catre societatea noastra a ajuns extrem de diversificata de-a lungul anilor,ajungand astfel la un procent de 100% operatiuni incheiate cu succes.

729766530
Str Tusnad nr16
Transport, pompare si turnare beton

GLOBAL BETON INVESTMENT va pune la dispozitie servicii complete de livrare, pompare si turnare beton B150, beton B200, beton B250, beton B300, beton B400 la preturi imbatabile respectând standardele calitatii si termenele de executie.

0726751056
Transport, pompare si turnare beton

GLOBAL BETON INVESTMENT va pune la dispozitie servicii complete de livrare, pompare si turnare beton B150, beton B200, beton B250, beton B300, beton B400 la preturi imbatabile respectând standardele calitatii si termenele de executie.

0726751056

Echipa Speedy Green ofera montaj si intretinere pentru gazon Brasov. O gama variata de rulouri de gazon va stau la dispozitie pentru o gradina de vis.

0724386002
Strasnic handcrafted

Atelier specializat in realizarea de platouri servire din lemn masiv de stejar.
Articole realizate manual pentru activitate de restaurant si pentru cadouri unicat.

0751501016
Iasi
Strasnic handcrafted

Atelier specializat in realizarea de platouri servire din lemn masiv de stejar.
Articole realizate manual pentru activitate de restaurant si pentru cadouri unicat.

0751501016
iasi
Plase parazapezi

Plase si parazapezi pentru apararea drumurilor impotriva zapezilor abundente.
Folositi aceste plase parazapezi pentru a diminua viteza curentului de zapada in amonte

0744 775 443
Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1G, cam. 18, Sector 3 Bucuresti

Glass Tuning ofera servicii complete de montare folie cladiri Brasov. Apelati cu incredere la echipa Glass Tuning si beneficiati de cele mai bune produse!

0726 285 527

Vă invităm să descoperiți universul artei vitraliilor. De la vitralii și mozaicuri religioase până la decorații interioare pentru casa dumneavoastră – toate aceste le puteți găsi în cadrul site-ului.

0765267342

Interior Store lanseaza in exclusivitate in Romania cele mai noi colectii de mobilier si piese decorative ale multor branduri internationale.

Cu peste 50000 de produse oferite si o gama larga de servicii de design interior si exterior: proiectare 3D, consultanta, amenajari interioare, decorare si mobilare, amenajari terase si gradini; InteriorStore a devenit o marca a a designului interior.
Servicii si produse
Rafinament, eleganta, lux, confort, functionalitate, sunt cateva dintre caracteristicile definitorii ale produselor InteriorStore.

Mobilier pentru interior si terasa, mobilier pentru birou, decoratiuni interioare, produse decorative de finisaj, obiecte decorative.

Serviciile de design interior oferite de Interior Store ofera o usoara amenajare a spatiilor.

0241690077
Constanta

Interior Store lanseaza in exclusivitate in Romania cele mai noi colectii de mobilier si piese decorative ale multor branduri internationale.

Cu peste 50000 de produse oferite si o gama larga de servicii de design interior si exterior: proiectare 3D, consultanta, amenajari interioare, decorare si mobilare, amenajari terase si gradini; InteriorStore a devenit o marca a a designului interior.
Servicii si produse
Rafinament, eleganta, lux, confort, functionalitate, sunt cateva dintre caracteristicile definitorii ale produselor InteriorStore.

Mobilier pentru interior si terasa, mobilier pentru birou, decoratiuni interioare, produse decorative de finisaj, obiecte decorative.

Serviciile de design interior oferite de Interior Store ofera o usoara amenajare a spatiilor.

0241690077
mamaia
Mobilier de la Treefantasy.com

Treefantasy.com prezinta oferte de pret pentru mese, scaune, scaune bar, mobilier bar, mobilier restaurante ,
banci si seturi masa+banca. Suntem o companie inovatoare ce doreste sa exploateze potentialul extraordinar al
tehnologiei pentru a creea experiente pozitive.

0317800870
str. Corneliu Coposu, nr.2/33 , SATU MARE ,

Magazinul online va pune la dispozitie solutii solare de incalzire a locuintei, panouri solare de apa calda, aer conditionat cu inverter, panouri radiante infrarosu Ecosun, incalzire electrica si kit-uri de folie incalzitoare Ecofilm pentru incalzire in pardoseala.

Cautati instalator Bucuresti? Oferim servicii complete in instalatii sanitare, instalatii termice, desfundare canalizare, desfundare wc, reparatii sanitare, montaj centrale termice, inlocuire centrale termice. Garantie si responsabilitate!
http://instalator-bucuresti24.ro

0726001233
Bucuresti
Led-box.ro

In magazinul online www.led-box.ro gasiti produse LED premium de la profesionisti in
domeniul tehnologiei LED. Fiecare produs este testat individual si descris
in detaliu astfel incat sa puteti face cea mai potrivita alegere, iar livrarea va fi efectuata in 24 de ore,
din Sibiu in orice oras din tara.

0756396763
Sibiu, Calea Turnisorului, nr. 128
Instalator desfundare tevi Bucuresti

Instalator Bucuresti iti este alaturi 24/7 pentru a-ti oferi suportul necesar in desfundare tevi de apa si canalizare si remedierea rapida a oricaror altor probleme ce pot aparea la instalatiile termice, sanitare, de gaz, apa. Echipa noastra este alcatuita din instalatori autorizati, electricieni, zugravi si mesteri cu experienta intr-o multitudine de lucrari si proiecte.
Fiind disponibili in permanenta la orice ora din zi si din noapte, putem solutiona orice problema neasteptata, in regim de urgenta in orice sector sau cartier al Bucurestiului.

0752444661
Sos. Iancului nr. 28, Bucuresti

Nume Firma: S.C. ATD SYSTEM S.R.L.
Tel/Mobil: 0722567827
Tel/Fax: 0212500250
Email: office@atdsystem.ro
Email: constantinatd@yahoo.com
Adresa: Heliade Intre Vii, nr.29, Zona Doamna Ghica – Baicului, Sector 2, Bucuresti, Romania
Cod Postal: 023381
Site: http://www.atdsystem.ro

0722567827
Heliade Intre Vii, nr.29, Zona Doamna Ghica – Baicului, Sector 2, Bucuresti, Romania

Obiectivul principal al societatii noastre este prelucrarea otelului inoxidabil (balustrade, copertine, scari inox, scari elicoidale etc)

Modelele balustradelor, scarilor, confectilor metalice pot fi concepute si adaptate de asemenea si la proiectele dumneavoastra, venind in intampinarea orcaror cerinte de proiecte sau schite pe care le detineti.

Personlaul nostru si-a dobandit experienta atat in tara cat si international, percum Germania, Austria si Belgia.

Pretul poate fi usor negociabil

Globall.ro

Magazinul online www.globall.ro doreste sa simplifice viata clientilor si vine in intampinarea lor cu urmatoarele
produse: scule pentru casa si gradina, becuri, spoturi led, iluminat exterior led,accesorii electrice, pavaje&accesorii.

0745434433
Otopeni, Str. Privighetorilor nr 10, bl A101, ap 3, Otopeni , 075100, jud. Ilfov
Rigola dus

Rigole si sifoane de pardoseala din otel inoxidabil pentru uz casnic, in bai, piscine, saune etc.

0742.536.010
Piatra Neamt
ABS Home Confort

Firma noastra s-a infiintat in anul 2004 din pasiunea si devotamentul unui tanar inginer pentru „a mesteri”. Initial obiectul principal de activitate a fost productia de tamplarie PVC cu geam termopan. Obiectivele principale au fost inca de la inceput preocuparea pentru satisfactia clientilor si respectarea unui raport calitate-pret corect. Aceste considerente ne-a consolidat pozitia pe piata si au condus la expansiunea firmei. Astazi ne consideram un furnizor de servicii complete in ceea ce priveste tamplaria PVC si Aluminiu si sistemele de umbrire.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii personalizate, practice, complete, comode si de calitate legate de confortul si utilitatea dorite de dumneavoastra.

Avem o echipa calificata, tanara, dinamica si dedicata ce are la dispozitie in procesul de productie o dotare tehnica moderna. Materia prima este de provenienta Europeana si respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Bucuresti
Vane Seismice – Senzori Seismici – Echipamente Industriale – Instalatii – Recondi

Recondi este o firma specializata in distributia de vane seismice, senzori seismici si o serie de alte echipamente industriale si instalatii.

0268 311 370
Smartino Eshop – Produse chimice de uz casnic si profesional. Scutece si servetele umede pentru copii.

Smartino.md – Cea mai variata gama de produse chimice pentru casa. Scutece si servetele umede pentru copii.

Sisteme complete de acoperisuri si mansarde!

Compania noastră a fost infiintata in anul 2009. Avem ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializarea si executia sistemelor complete de acoperis.
Dispunem de personal tehnic calificat, capabil sa va ofere consiliere si sa va sustina in toate proiectele pe care le desfasurati. Compania noastra va ofera, printr-o relatie de parteneriat, consiliere gratuita si masuratori in alegerea sistemului complet de invelitoare in functie de configuratia, complexitatea si utilitatea acoperisului acoperisului dumneavostra.
Nu sunteti specialist in constructii? Noi va oferim consiliere gratuita!
Inginerii nostri de vanzari se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra si va pun la dispozitie toate informatiile tehnico-comerciale de care aveti nevoie pentru a alege produsul si stilul de montaj potrivite pentru casa dumneavoastra. Mai mult, specialistii nostri pot executa gratuit masuratori pentru a va oferi o imagine reala a operatiunilor , incusiv termenul de executie si pretul final.
Montajul este efectuat cu personal calificat si propriu dupa tehnologia de montaj la standardele stabilite si impuse de producator.

0725920902
Strada Zamfir Olaru, Numarul 4, Bucuresti, Romania

Compania S.C PRO INSTAL GRUP S.R.L se impune pe piata ca o companie de referinta pentru standardele profesionale superioare la produse si servicii.

0213454242
Str. Dr. Lunca Jaristei 37, Cod Posta 032351, Sector 3, Bucuresti

Firma noastra comercializeaza si monteaza ministatii de epurare in toata tara. Asiguram montaj profesional la preturi avantajoase. Livram si montam ministatii de epurare de capacitate mica 3-4 persoane cat si de capacitate mare pentru utilizare pesta 10-15 persoane.

0724292693

Firma noastra vine in intampinarea cerintelor dvs. de a avea un ambient placut care se completează cu o impresionantă și modernă colecție home-deco de cuverturi, lenjerii de pat, pilote și pături, pentru dormitor, living, birou sau camera copilului.Rame foto pentru a-ti expune cele mai frumoase momente din viata.

Magazinul nostru online, cu depozitul localizat in vaslui, comercializeaza direct din stoc centrale termice, hidrofoare, alimentatoare cu apa, dispozitive de incalzire in pardoseala si alte accesorii pentru instalatii termice la cele mai accesibile preturi.

FORAJE PUTURI

Foraje verticale, puțuri de apa , denisipări, foraj orizontal, foraje de studii, lu
crări de foraj cu utilaje de inaltă tehnologie. ” Executăm : “Foraje de mică, medie, și mare adâncime pentru apa potabilă, minerală și termală, piloni de susținere, foraj orizontal, colmatarea, pregătirea și efectuarea operației de tubare. ”

0731995872

Magazin online de vanzari aparate de aer conditionat, service aer conditionat, montaj aer conditionat, reparatii aer conditionat, magazin virtual climatizare

0767178140

Cratis Construct,noi suntem o companie de constructii civile si industriale ce activam in Bucuresti si imprejurimi.Calitatea si punctualitatea sunt ceea ce ne caracterizeaza

Lavetele din microfibra sunt cea mai buna alegere cand vine vorba de capacitatea de a absorbi lichide, indiferent ca este vorba de apa, uleiuri sau produse petroliere. Utilizarea lavetelor din microfibra variaza semnificativ, fiind un produs de larg consum cu utilizari multiple.

0722000000

Esti in cautarea unui serviciu de instalare aer conditionat Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov, Giurgiu, Instal Aero Cris ofera servicii de instalare aparate de aer conditionat la cele mai mici preturi, Lucram cu toate marcile existente.

Esti in cautare de mobila pentru dormitor? Indiferent ca ai nevoie de paturi, noptiere, somiere sau alt tip de mobila lemn masiv, Tthamisa Lemn Tec comercializeaza prin intermediul magazinului online piese de mobilier la preturi mici.

Producator si distribuitor de cabine de dus din sticla securizata si usi glisante si batante din sticla securizata. Va invitam sa descoperiti gama noastra de produse de inalta calitate insotita de un personal calificat pentru a va satisface cerintele atat din punct de vedere al personalizarii cat si al spatiului alocat.

Constructii case vacanta din lemn, case vacanta de lemn, case vacanta cu structura lemn, case vacanta din osb, case americane de vacanta, preturi case de vacanta, proiecte case vacanta, modele case vacanta, planuri case vacanta, tehnologie case vacanta, informatii case vacanta, case vacanta la cheie, case vacanta la rosu, firme case vacanta, finantare case de vacanta, case de vacanta de vanzare

0736992531
Campina

Te asteptam pe StradaFericirii.ro sa-ti alegi dintr-o varietate de obiecte de design si mobilier, cadouri, produse de gradina – toate in diferite stiluri si culori.

0722000000

 ,,Aquablue Piscine ” 

Născuta în scopul de a servi chiar și celor mai exigente cerințe specifice ale pieței.

Bazându-ne pe mai mulți ani de experiență, oferim :soluții inovatoare pentru spații private și publice , având grijă de detalii: de la proiectare la tehnologiile de filtrare si finisaje.Elemente care vor permite ,,Aquablue Piscine”a transforma visele dumneavoastră în realitate.

Constructor Piscine – AQUABLUE                 

Realizam piscine din prefabricate, placate cu pvc Liner , rezidentiale si publice, interioare sau exterioare,  orice forma și mărime. 
SPECIALIȘTII ÎN PLACAT PISCINE CU PVC LINER SI MONTAJ INSTALATII ELECTRICE SI DE FILTRARE PENTRU PISCINE.

0771507552
Dumbrava nr.13
Aquablue Piscine

PISCINA : o investitie sigura pentru dvs., familia dvs. și proprietatea dvs… ‘

Constructor Piscine – AQUABLUE
, , construim împreună cu tine tine….”

Realizam piscine din prefabricate, placate cu pvc Liner , rezidentiale si publice, interioare sau exterioare, orice forma si dimensiune. Realizam piscine la cheie, asigurand echipamentele necesare si serviciile de consultanta, proiectare si intretinere.
Suntem profesionistii pe care ii cautati.
SPECIALIȘTII ÎN PLACAT PISCINE CU PVC LINER SI MONTAJ INSTALATII ELECTRICE SI DE FILTRARE PENTRU PISCINE.
Contactati-ne, noi vom transforma ideile și proiectele dvs. în realitate .
http://aquablue.freewb.ro/piscina
Tel.0771507552

0771507552
Dumbrava nr.13

abcTop.ro – este un site unde o sa gasesti cele mai bune electrocasnice. Prin urmare daca esti in cautare de cuptoare, frigidere sau alta aparate la noi o sa gasesti recomandari si sfaturi practice.

Bucuresti
Case Lemn Brasov – Mobila Lemn – Tamplarie – Porti Lemn – Sinai

Case lemn Brasov construite din panouri modulare, eficiente termic. Sinai va ofera servicii de tamplarie precum si mobila sau porti din lemn.

0740005728
Brasov
Confectii Metalice si Forja

Suntem o echipa formata din doua persoane, care se dedica fabricarii si montarii produselor finalizate. Experienta acumulata mai bine de 15 ani in Spania, ne face sa credem ca putem satisface toate gusturile Dvs. Produsele sunt realizate in propriul atelier sau direct pe teren daca acest lucru nu este posibil. Dispunem de toate dotarile pentru a lucra si in locuri unde nu exista curent electric.
Oferim seriozitate, profesionalism, rapiditate.
Cerem, seriozitate.

Amara Ialomita
GlassPro –  implementarea si executia sistemelor din sticla in orice tip de constructie

Incepand din anul 2009, GlassPro are ca domeniu de activitate implementarea si executia sistemelor din sticla in orice tip de constructie.

+40753310918
Str. Cezar Bolliac, Nr. 8, Etaj. 3 Sector 3, Bucuresti
Instalatii Sanitare Brasov – Instalatii Incalzire – Ventilatie – Moto Instal

Instalatii sanitare Brasov precum si instalatii incalzire si ventilatie executate sau reabilitate de Moto Instal. Apeleaza la serviciile noastre: 0268548991

0268548991
Studii geotehnice Bistrita

Studii geotehnice pentru toate tipurile de constructii: case de locuit, blocuri, cladiri industriale, drumuri, poduri, alimentari cu apa, retele de canalizare, reabilitari si extinderi de cladiri, etc. La cerere, asiguram verificarea Af a studiilor geotehnice.

Termoseminee Brasov – Termoseminee CTM – Sobe – Centrale – Bratina

Termoseminee Brasov, produse multifunctionale menite sa-ti asigure confortul. Asigura-ti caldura prin instalarea unui termosemineu,a unei sobe sau centrale.

0722370473
Brasov

Comercializam filtre de apa, statii purificare apa, statii dedurizare apa, filtre UV, statii osmoza inversa, oferim o gama larga de produse pentru tratare apei.

Amenajari gradini Brasov executate de firma Speedy Green. Intretinere profesionala de gradini si solutii complete apeland la Speedy Green Brasov

0724386002
Furtun gradina

Producator roman de furtun gradina pentru irigatii.

0784202619
Soseaua Dudesti-Pantelimon nr 19, oras Bucuresti, sector 3

Solutiile si serviciile oferite sunt urmatoarele:
-solutii complete de la fundatie la acoperis.
-sisteme complete de hidroizolatii acoperisuri, terase, bai, balcoane, tancuri de apa, bazine, piscine
-hidroizolatii cladiri industriale si sociale (acoperisuri trapezoidale foi metal, bariera vapori, vata minerala sau membrane PS, PVC, bitum)
-acoperisuri dublu faltz, cupru, Rheinzinc sistem sau VM zinc
-fatade pentru cladiri industriale (panouri tip sandwich sau vata minerala).

Solutiile si serviciile oferite sunt urmatoarele:
-solutii complete de la fundatie la acoperis.
-sisteme complete de hidroizolatii acoperisuri, terase, bai, balcoane, tancuri de apa, bazine, piscine
-hidroizolatii cladiri industriale si sociale (acoperisuri trapezoidale foi metal, bariera vapori, vata minerala sau membrane PS, PVC, bitum)
-acoperisuri dublu faltz, cupru, Rheinzinc sistem sau VM zinc
-fatade pentru cladiri industriale (panouri tip sandwich sau vata minerala).

0722212792
Sos. Mihai Bravu 520-530 Complex ZAR stand nr.19 sector 3

Mobila Timisoara Noua de calitate ridicata din import pentru tine si casa ta.

Gama de mobilier Timisoara este noua si vine cu garantie!

0758 975 245
str. Amurgului nr 1 Timisoara
Firmă proiectare București

Firmă de proiectare din București. Proiectare construcții civile, PUD, PUZ, amenajări interioare, amenajări exterioare, studii de fezabilitate, consultanță.

+40723265338
Aleea Sinaia Nr2 Bl 81 sc 2 et 3 ap 52 sector 2