Arthzen Director Web

Comert - Haine

deprinromania.ro | Aici cumperi doar produse romanesti!

Singurul mall online de promovare a magazinelor care ofera doar produse fabricate in Romania. Sustine si tu economia nationala si descopera povestea fiecarui producator!

Str. George Constantinescu, nr. 2C, sector 2, Bucuresti
FHN.RO – Fashion pe scurt

incaltaminte, imbracanminte, genti, ochelari de soare

Genti si Accesori Piele

Atelier Piele AVP a luat nastere din dorinta de a face femeile sa se simta speciale in fiecare zi. Ateliere Piele AVP se face remarcat prin unicitatea modelelor de genti si prin calitatea oferita. Cu ajutorul formularului de comanda online iti poti alege acum modelul, tipul de piele si culoarea pentru ca geanta ta sa fie una cu totul speciala si in deplinatate pe gustul tau.

PantofiSexy.ro –  Sandale Sexy

Nume Firma: Pantofi Sexy
Tel: 0723457252
Email: contact@pantofisexy.ro
Adresa: Str. G-ral Mociulschi, Nr. 10, Bl. 1, Sc. F, Ap. 20, Brasov, Romania
Cod Postal: 500146
Site: http://www.pantofisexy.ro

0723457252
Pastelle pour Femme Official Site Romania

Magazin oficial pastellepourfemme.com. Descoperiți cele mai recente colecții rochii de seara, rochii cocktail, rochii elegante si rochii de ocazie. Creatiile Pastelle pour Femme impletesc, in tesatura lor minutioasa, tehnica si rigoarea cu respectul fata de valoarea costumului traditional.

0732 206 233
Str. Muzeul Zambaccian, Nr. 34, Sect. 1, Bucuresti, Romania
Prosoape baie bumbac online Bianca

Diferenta principala este ca atat bumbacul obisnuit, cat si bumbacul egiptean provin din plante diferite, astfel incat proprietatile lor nu sunt aceleasi. Bumbacul egiptean este preluat de mana, ceea ce face mai putina stres pe fibre, lasandu-i drept si intact. Aceste fibre pot fi facute mai lungi pentru a crea fire foarte fine care fac posibila realizarea firelor fara a sacrifica lungimea, dand bumbacului durabilitate si textura mai moale, spre deosebire de bumbacul obisnuit care are mai multe imbinari. Deoarece bumbacul pur egiptean este alcatuit din fire mai fine, ele pot fi tesute in fiecare centimetru patrat si produc un finisaj mai fin si mai consistent, terminand ca o tesatura mai moale si mai flexibila. Pe langa aceasta, deoarece nu au fost luate de masini, fibrele sunt mai puternice si mai rezistente la stres.

+40 729 64 64 34
B-dul Timisoara Nr. 103-111, Corp E6, Sector 6, Bucuresti