Arthzen Director Web

Comert - Mobila

Magazin saltele

Magazin saltele distribuie si comercializeaza saltelele SALTEX pe piate din Romania de peste 10 ani. Avand o gama larga de produse, puteti alege de pe site-ul companiei saltele ortopedice sau cu spuma de memorie in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra. Compania ofera garantie de 3 ani pentru toate saltelele.

Saltele Preturi

Pentru ca odihna este un factor important, eSaltea.ro va pune la dispozitie o gama larga de saltele, ortopedice sau cu spuma de memorie. Pozitia corpului este importanta pentru un somn relaxant si pentru sanatatea fiecaruia dintre noi motiv pentru care eSaltea.ro comercializeaza doar produse originale pentru o odihna placuta.

Saltele Saltex

Pe langa bugetul alocat achizitionarii saltelei, daca decideti sa cumparati o saltea dintr-un magazin de desfacere, daca acest lucru este posibil, este indicat sa testati mai multe saltele, sa probati salteaua care se adapteaza nevoilor si abia apoi daca credeti ca este cea potrivita pentru nevoile dumneavoastra (comoditate, dar si motive medicale de genul discopatie, lombosciatica sau alte probleme similare – aici sunt recomandate saltele ortopedice si supertortopedice ) abia apoi sa o achizitionati. Pentru cei care au probleme cu spatele sau coloana vertebrala este recomandata o salteaua ortopedica cu o duritate medie spre tare. Un pont pentru a alege o saltea buna, este ca aceasta sa aiba o perioada extinsa de garantie. Ca si distribuitori principali ai producatorului Saltex Mob oferim garantie extinsa de 3 ani!

AlondraBaby.ro –  Paturi pentru copii

Nume Firma: Alondra Baby
Tel: 0722256610, 0726232725, 0314244422
Email: contact@alondrababy.ro
Adresa: Str. Unirii, Nr.4, Buzau, Romania
Cod Postal: 120226
Site: http://www.alondrababy.ro

0722256610
Saltele
Saltele

Magazin online de saltele, saltele ieftine, saltele pat, saltele ortopedice, saltele superortopedice, saltele memory, saltele spuma.

Saltele – Saltele24.online

Magazinul online saltele24.online va pune la dispozitie o gama larga de saltele si articole pentru un somn linistit la reduceri de pana la -70%. Veti gasi saltele de la cele mai bune branduri de pe piața. Alegerea noastră de modele se bazeaza pe experienta noastra indelungata in comertul cu saltele și comportamentul consumatorilor și a necesităților.

+ 40312294908