Comert – Sportive

Magazin online al distribuitorului de cupe, medalii si trofee Infinity Trophy. Experienta si seriozitatea firmei se regaseste in calitatea si diversitatea obiectelor comercializate, realizate din cele mai performante si rezistente materiale, a caror destinatie este reprezentata cu precadere de competitiile sportive sau evenimentele militare.
Pentru oferta completa a trofeelor, medaliilor si cupelor va asteptam pe site-ul deja celebru Cupe-Medalii.ro si cel mai nou sit lansat Infinity Trophy.

Trofee, cupe si medalii personalizate, obiecte ale caror destinatii sunt evenimentele militare, precum si competitiile sportive, asteapta sa fie mai intai descoperite si apoi achizitionate de catre persoane fizice si juridice, spre bucuria viitorilor fericiti posesori, recompensati pentru talentele sau aportul adus intr-un anumit domeniu sau camp de activitate.

Alege-ti cupa potrivita sportului la care esti premiant din cea mai variata gama de cupe personalizate, trofee personalizate si medalii personalizate turnate din aur masiv sau acryl folosind site-ul cupe-medalii.ro care va fi in curand liderul Romaniei in materie de premii, cupe si trofee personalizabile.

0788593593

Vanzarea de medalii, cupe plachete si trofee personalizate, destinate premierii sportive, este obiectul de activitate care a transformat echipa Infinity Trophy intr-un adevarat lider, pe o piata in care competitia se prezinta la nivel de arta. Toate obiectele comercializate, realizate din materiale rezistente precum sticla, ceramica sau cristalul, au o calitate superioara.