Educatie

Birou traduceri craiova

As Translate asigură servicii de traduceri autorizate şi specializate într-o gamă largă de limbi străine, având experienţă într-o mare varietate de domenii. Biroul nostru de traduceri vă garantează promptitudine și punctualitate în livrarea traducerilor, la un raport corect între calitate și preț.

0744570045

Cum sa-ti ajuti copilul sa-si aleaga cat mai bine prietenii? Cum sa-l ajuti sa invete cat mai bine pentru lucrari si teze importante? Ce sa faci cand copilul tau ar febra? Raspunsul la aceste intrebari il gasesti pe DeLaMamici.ro.

0722000000

Universitatea Britanica aduce tinerilor romani sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Marea Britanie aici in Romania. Cursuri de licenta BA – Bachelor of Arts (Hons) si BSC – Bachelor of Sciences (Hons).

0758818888
Bacau, Romania

Invata engleza in Chisinău in cele mai bune conditii. Afla preturile, vezi raitingul si citeste pe forum recenziile pentru toate scolile de limba engleza.

Cursuri acreditate de tehnica fotografica,prelucrare digitala in fotografie; se studiaza fotografia de arhitectura,fotografia de peisaj,fotografia macro,fotografia de studio,fotografia de produs,fotografia de portret si folosirea corecta a aparatului.

0724858197
Bucuresti

Ideea Europeană va oferă o gamă variată de cărți și manuale școlare, romane și volume de beletristică, cărți didactice, dicționare și enciclopedii, precum și titluri din domeniile: dietă și sănătate, psihologie, psihanaliză, politică și paranormal. Sunt disponibile și o serie largă de e-book-uri, CD-uri, audiobook-uri și noutăți din toate domeniile literare.

Pahumi

Echipa Pahumi îi așteaptă pe copii într-un loc de joacă sigur și distractiv, pregătește petreceri năstrușnice, îi ajută la teme, organizează tabere pe perioada vacanțelor, îi motivează să-și dezvolte abilitățile creative în cadrul atelierelor, îi încurajează să facă mișcare la cluburile sportive.

0264704000
Feleacu, nr. 83, Jud. Cluj
E-learning si cursuri on-line

1. E-learning:
– implementarea in mediu on-line a platformelor de e-learning – Moodle
– dezvoltarea de continut de e-learning
2. Cursuri on-line pe platforma noastra de e-learning in domeniul sustenabilitatii, managementului, marketingului si comunicarii: http://edu-for.eu/moodle
3. Diferite servicii educationale – implementare proiecte europene

0722786802
Teiul doamnei, nr. 7

LOGICS organizează cursuri de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Oferim cursuri din cele mai diverse domenii : alimentatie publica, agenti economici, estetica, constructii etc.

After school Kreative Kids

Kreative Kids ofera program flexibil after school pentru parintii cu pitici care vor sa invete lucruri noi si folositoare jucandu-se si distrandu-se.

0735565373
Strada Ion Iriceanu nr.15, Sector 4, Bucuresti