Societate

Servicii profesionale de perfectare a actelor la nivel național si extern. Cetatenia Republicii Moldova, cetatenie romana, cetatenia rusa, servicii transport, servicii apostila, servicii de traduceri, servicii de avocatura.

Un site despre energia divina si despre Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeu este energia divina, desi nu doar atat. Tot aici veti gasi raspunsuri la toate intrebarile ce va framanta: despre originea omului, despre apocalipsa si viitorul omenirii, despre sexualitatea umana si problemele sexuale…

VAVVOR TRAD OFERA SOLUTII COMPLETE PENTRU TRADUCERI IN CONSTANTA IN PESTE 30 DE LIMBI. TRADUCERI AUTORIZATE, TRADUCERI LEGALIZATE, TRADUCERI TIPIZATE, INTERPRETARIAT, APOSTILE, SUPRALEGALIZARI, REDOBANDIREA CETATENIEI ROMANE, TRANSCRIERI, SERVICII DTP.

Romania

Sursa de informatie a mamicilor pentru preconceptie, sarcina, nastere, bebelusi si copii, adolescenti. Dai ai o nevoie de o informatie, de un sfat de la o alta mamica, una dintre mamicile de pe website te poate ajuta. Articole informative pentru mamici: sanatate, moda si frumusete, dieta si alimentatie, sex si relatii, cariera si timp liber. Daca esti mamica si doresti sa ajuti si tu alte mamici prin cunostintele tale, sfaturi sau informatii, poti castiga cadouri. Horoscop zilnic mamici. Vino alaturi de Ajuta o Mamica.

Bucuresti