Transporturi Marfa

SandelTrans transporta marfa in Cluj-Napoca indiferent de locatie si de distanta. Daca esti in cautarea unei firme care sa te ajute sa muti mobilier sau alte marfuri, SandelTrans poate fi o solutie buna pentru nevoile tale. Toata lumea cauta preturi mici si foarte mici, uitand sa mai ia in considerare calitatea serviciilor. Toata lumea isi doreste sa fie servita in cel mai scurt timp, insa nu se mai gandeste ca rapiditatea costa. Dar de ce doritorii sa nu aleaga Sandel Trans? Aici, operativitatea si calitatea serviciilor nu costa nimic in plus, aici preturile sunt reale, iar serviciile regale.

0756 939579

Eulogis.com este un furnizor european de servicii dedicate să-ți optimizeze costurile de transport. Transportatori, încărcători (producători sau societăți comerciale), sau expeditori de mărfuri utilizează în fiecare zi Eulogis pentru a-și dezvolta eficient afacerea.

0774427321

Firma noastra de mutari mobila se afla in topul celor mai bune firme din Romania. Infiintata in anul 2008, in prezent ,avem la activ un numar foarte mare de mutari realizate. Realizam atat mutari interne cat si mutari de mobila international. In cazul in care v-ati hotarat sa va duceti lucrurile personale in alta tara, noi va dam o mana de ajutor in ceea ce priveste impachetarea, manipularea,transportul si despachetarea obiectelor. Am realizat mutari de mobila international in tari precum Austia, Elvetia si multe altele. Detinem masini bine echipate si bine intretinute pentru ca lucrurile dumneavoastra sa fie transportate corespunzator. Contactandu-ne pe noi scapati de orice grija si puteti avea toata increderea in noi ca obiectele vor ajunge in conditii foarte bune. Acestea vor fi infoliate in materiale corespunzatoare si manevrate cu maxima atentie. Echipa noastra va colabora intr-un mod armonios cu dumneavoastra, fiind oameni bine pregatiti, eficienti , responsabili si lucrand numai in interesul clientului. In cadrul activitatii noastre de mutari mobila international, am colaborat cu tot felul de oameni, nimeni nedeclarandu-se nesatisfacut de calitatea serviciilor pe care le-am oferit. Transportul se va realiza in cel mai scurt timp, fara intarzieri si fara taxe in plus

0735280723

Bursa transporturilor este un serviciu online care consolideaza ofertele si cerintele companiilor de transport marfa, caselor de expeditii, furnizorilor de logistica precum comercianti sau producatori care au nevoie sa transporte marfuri. Sistemul bursei de transport permite membrilor sai sa caute in baza de date camioane libere si marfuri de transportat.

Portal EUlogis.com – Bursa transport

Bursa de transport EUlogis e un serviciu online ce ofera solutii care incurajeaza eficienta in industria de transport. Compania ofera asigurarea ca firmele de transport, furnizorii, producatorii si comerciantii pot gasi rutele si marfurile necesare pentru minimizarea kilometrilor parcursi fara incarcatura.

0770793733
Iasi
Mutari Internationale

Va aflati in strainatate de mai mult timp si v-ati hotarat sa ramaneti acolo pentru totdeauna? Transportul vi se pare o problema si nu stiti ce sa faceti? Apelati cu incredere la noi! Firma noastra de mutari internationale va sta la dispozitie non-stop. Va declaram ca suntem printre primele preferinte ale oamenilor in momentul in care se hotarasc sa isi mute locuinta. Detinem mai multe masini cu ajutorul carora va vom ajuta sa transportati in conditii de siguranta toate lucuruile personale. Suntem o firma de mutari internationale foarte serioasa ,care isi respecta clientii si care face totul pentru ca acestia sa fie multumiti. Echipa noastra este una bine pregatita , cu experienta ,antrenata care va realiza lucurile cu maxim profesionalism. Avem o experienta in domeniu de multi ani, avem forta de munca si capacitatea de a realiza toata aceasta actiune de mutare internationala intr-un mod excelent. Oamenii nostri sunt obisnuiti cu acest tip de activitate si nu veti avea nici cea mai mica emotie ca lucrurile dumneavoastra nu vor fi duse in conditii bune ,fara sa aveti pierderi sau pagube materiale. Va putem ajuta de asemenea sa asamblati mobila si sa o asezati. Echipa este pregatita pentru orice situatie! Va asteptam sa ne contactati!

0734394001
Mutari Sedii

Ati gasit un alt spatiu pentru a va muta sediul dar va ganditi in ce mod veti transporta toate obiectele? Noi suntem aici pentru dumneavoastra! Firma noastra de mutari realizeaza de asemenea si mutari de sedii. Suntem o firma experimentata, aflandu-ne printre primele firme din tara cu acest profil ,serioasa si mereu pregatita pentru a-si intampina clientii. Detinem masini speciale pentru acest tip de transport, bine ingrijite si echipate. Echipa noastra este una tanara, cu multa experienta cu forta de munca , cooperanta, rapida si eficienta. Personalul nostru este alcatuit din oameni respectuosi care vor muci in interesul dumneavoastra. Operatiunea de manipulare a obiectelor se va face in cel mai sigur mod si cu cea mai mare atentie. Obiectele vor fi infoliate in materiale speciale,celor fragile dandu-li-se o atentie si mai mare, pentru ca dumneavoastra a nu aveti nicio pierdere. Lucrurile vor fi asezate in masina cu grija si transportate in cel mai sigur mod. Va furnizam gratuit materialele necesare impachetarii obiectelor, dumneavoastra avand posibilitatea sa ni le returnati. Va vom ajuta sa descarcati si sa va asezati lucrurile. Oferim si servicii de montare si demontare. Pretul va fi stabilit de catre specialistul nostru in logistica , ce va evalua serviciul cerut . Puteti fi siguri ca acesta va fi unul corect ,raportul dintre calitate si pret fiind respectat. Ne dorim sa apelati cu incredere la noi si sa ne lasati sa va fim de folos!

0734394001

Firma de transport Express Cargo Solution ofera acoperire
internationala. Astfel putem gasi rute si solutii pentru
orice port sau aeroport comercial din lume, in functie de
partenerii nostri si rutele pe care activam.
Apelati cu incredere la solutiile noastre profesionale de
logistica in materie de transport rutier, martitim, fluvial,
aerian sau alte servicii conexe.

0741 206 231
Str. Alexandru cel Bun, Nr. 4B, 900614, Constanta, Romania

Ferma Piscicola Slavesti vinde puiet si peste viu crap, fitofag, novac si c-teno pentru balta de pescuit, comerializare si consum propriu. Pentru pestele cumparat de la ferma noastra se asigura transport GRATUIT hidrobion.

0732893933
Com. Slavesti, DJ504, Teleorman
Transport marfa generala in Cluj

Prestam servicii de transport marfa in judetul Cluj. Transportam orice e nevoie cu autoutilitara de 3,5 tone basculabila: mobila, moloz, nisip, resturi vegetale, deseuri, materiale de constructii, agregate balastiera, echipe de muncitori, etc. Cautam parteneriate pe partea de distributie, aprovizionare sau colectare in judetul Cluj, inchiriem autoutilitare.

0773365986

Transport Marfa-VreauTransport.com ofera cele mai populare trasee de transport persoane,colete sau automobile pe platforma in Europa.Trasee includ Romania – Anglia, Romania – Germania, Romania – Spania, Romania – Italia, si alte capitale mari in Europa.Soferii nostri sunt experimentati si asigura transport in siguranta la destinatie.

AllPacka.ro este o firma de curierat interionala care pune la dispozitia clientilor sai servicii nationale si internationale de livrare si expediere a coletelor in Romania dar si in peste 200 de tari din intreaga lume. Partenerii nostrii sunt: GLS, UPS, TCE, DPD si Gebrüder Weiss. Oferim pret competitiv si comparativ, fiabilitate, flexibilitate si vizibilitate.

0359228038
Strada Negustori 23-25, etaj 2, sector 2, Bucuresti

Consultanta ADR in manipulare, depozitare si transport marfuri periculoase. Atestat transport marfa periculoasa, atestat ADR. Consultant ADR pentru transport marfa ADR, transport ADR. Atestat transport marfa pret.

0257255333
Consultanta ADR in manipulare, depozitare si transport marfuri periculoase. Atestat transport marfa periculoasa, atestat ADR. Consultant ADR pentru transport marfa ADR, transport ADR. Atestat transport marfa pret.