Transporturi

SandelTrans este o firma de transport marfa in CLUJ care ofera servicii cu angajati care pun accent pe integritate, onestitate si punctualitate. Suntem oameni pentru oameni si oferim transport marfa in Cluj cu porniri din zona cartierului Marasti din Cluj, langa sensul giratoriu.

Firma specializata asigura NON STOP servicii de TRACTARI AUTO pe platforma – bucuresti-tractari.ro

Ca specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma, transport ambarcatiuni usoare, transport utilaje de constructii din gama medie de tonaj şi remorcari diverse. Servicii asistenta rutiera In general, in cazul in care un autoturism intampina defectiuni minore, un mecanic poate insoti conducatorul autoutilitarei pentru tractare si poate depana autovehiculul la fata locului.

0724890220

Prin gama largă de produse de Transport Maritim ce acoperă diferite tipuri de echipamente și servicii de consolidare, ne asigurăm că transportul dumneavoastră ajunge la locul potrivit, la timpul potrivit, într-un mod rentabil
asiguram transport maritim,transport maritim containerizat, transport agabaritic

+40 72 212 06 18
Adresa: Calea Mosilor nr. 135, Ap 7, Sector 2, Bucuresti

Volsped iti pune la dispozitie cea mai peformanta echipa in vederea mutarii tale internationale, conformn nevoilot avute. Terestru sau rutier, transportul mobilei sau a produselor tale, este o prioritate pentru noi

0740029300
bucharest

Mutare-Sigura.ro va ofera o gama larga de servicii in concordanta cu ceea ce dumneavoastra ne cereti: demontare/montare mobilier, protectia mobilierului cu folie stretch, folie buble si paturi speciale destinate mutarilor de mobila, impachetarea/despachetarea profesionala a bunurilor dumneavoastra, transport catre noua locatie, servicii de organizare a spatiului din locuinta/office.

Romania, Bucuresti

Va invitam sa intrati pe site-ul casanewconcept, un nou magazine online unde veti putea cumpara lenjerii din pat din bumbac satinat cu livrare in maximum 48 de ore de la comanda. La noi pe site veti gasi lenjerii de pat fabricate in orasul Pucioasa din Romania. Profitati acum de preturile reduse cu pana la 80% la toate modele de lenjerii de pat.

0773856771
Strada Garian Alexandru 7, Popesti Leordeni, Ilfov

Serviciile Presidentiallimo, de inchirieri limuzine acopera toata paleta de nevoi a unei clientele ce se asteapta la un adevarat serviciu profesional si discret.

0721059180
bucuresti
Transport Persoane Romania Italia – Preluare Colete – EuroAndra

Transport persoane Romania Italia la cel mai inalt standard de confort. EuroAndra va ofera si serivcii de inchirieri autocare si preluare colete.

0724917693
Brasov
Rent a car Cluj inchirieri auto la aeroport

Servicii de Rent a Car Cluj cu preturi incepand de la 15 euro pe zi. Oferim masini de inchiriat direct de la aeroport sau unde doriti dvs iar predarea la alegerea clientului, Inchirieri auto cu rezervare online si ne straduim sa fim pe placul turistilor sau oamenilor de afaceri care vin la Cluj. De asemenea avem colaborari cu alte firme de inchirieri din Romania, dvs trebuie doar sa aveti grija cum conduceti. Viata are prioritate!

0752020629
Oasului 86-90, Cluj-Napoca, judet Cluj