Beneficiile clasării pe prima pagină a Google

Oamenii folosesc adesea Google pentru a efectua căutări ori de câte ori trebuie să găsească ceva. Prin urmare, trebuie să angajați un specialist SEO pentru a vă propulsa site-ul în topul rezultatelor Google.

Prima pagină a rezultatelor căutării Google este de obicei singura pagină pe care oamenii o viziteaza. Pare tentant să vă mulțumiți cu a doua sau chiar a treia pagină, dar “cautatorii Google” rareori dau click pe a doua pagină.

Ce beneficii va ofera situarea site-ului in prima pagina Google:

1. Crestere a numarului de clienti

Site-ul dvs. web va obține o creștere uriașă a traficului si implicit al numarului de clienti. La urma urmei, ce folos daca ai un site minunat pe care ai muncit atât de mult să-l creezi, daca nimeni nu il vede? Ar fi o risipă de resurse si timp.

2. Prima pagină obtinuta cu SEO dureaza mai mult decat reclamele PPC Ads de la Google

Al doilea cel mai mare beneficiu al acestei investiții este că apariția pe prima pagină a Google va dura mai mult timp decat ati obtine platind reclame la Google (Google PPC Ads). Cu Google Ads rezultatele dispare de indata ce bugetul s-a terminat.

Alege un expert in SEO pentru Cluj

Arthzen SEO Cluj este un grup de profesioniști SEO care vă poate ajuta să vă aduceti site-ul pe prima pagină a Google. Ca pas inițial, ei vor colabora cu tine pentru a afla mai multe despre obiectivele tale. Astfel ei vor avea un plan bine gândit pentru modul în care își propun să vă ajute compania în atingerea acestui obiectiv.

Fiecare membru al echipei are abilitățile necesare pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil. Arthzen a format o echipa din specialisti clujeni dar si celebritati SEO din diferite parti ale lumii.

Vă faceți griji că prețul pe care îl percepeți pentru serviciile dvs. de SEO ar putea fi puțin mai mare? Nu vă îngrijorați; Arthzen SEO Cluj nu percepe taxe mari.

Arthzen va rămâne alături de tine indiferent de ceea ce se întâmplă și vor răspunde oricăror preocupări de îndată ce le vei aduce în discuție, indiferent de ora din zi.

1 thought on “Beneficiile clasării pe prima pagină a Google”

Leave a Comment